Waterworld

Dakwerken om 23u

Toen we gisterenavond terug op onze kamer kwamen, was het nog een beetje erger geworden. Ondertussen hadden we 4 plaatsen op het plafond waaruit non stop druppeltjes vielen + onder de vensterbank aan het raam een stroomje naar beneden en in de badkamer onder het raam lag ook een hele plas.

We hebben er onder gezet wat we vonden: een vuilbak, een glas, koppen, een handdoek. We zijn blij met onze doordopjes voor ’s nachts, zodat we niet zouden wakkeer gehouden worden door het drop drop drop geluid.

We waren er nog mee aan het lachen dat de mevrouw van de receptie er helemaal geen probleem van maakte dat het binnenregende op de kamer. Ze legde uit dat het door het uitzonderlijke weer is en dat het normaal was. Iets met oude daken en dat het water er tussen geraakt. Ok dan…?

Maar rond 23u, hoorden we dan toch mensen op het dak. Het had wel iets Sinterklaas achtigs. 🙂 Ook een bijzonder uur om dakwerken te gaan uitvoeren. Maar goed. Daarna is het lekker op de meeste plaatsen wel gestopt. Of is het omdat het gestopt is met regenen?

Vandaag op het programma

Anyway… Vandaag gaan we naar Las Palmas als onze Jetty het nog ziet zitten, en dan gaan we eerst naar Hertz. Daarna wat oude stad bezoeken en er zou ook een mooie boulevard zijn. Ik verwacht niet al te veel van Las Palmas, omdat de meesten er niet zo positief over zijn (massatoerisme, volgebouwd, druk …) Maar we gaan eens kijken he.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s